Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Uručene nagrade i priznanja zaposlenima u ustanovama i javnim preduzećima čiji je osnivač Grad Požarevac, pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Sektora vanrednih situacija Grada Požarevca

Načelnik Gradske uprave Požarevca Aleksandar Simonović uručio je danas novčane nagrade i povelje zaposlenima u javnim ustanovima, preduzećima, policiji i sektoru za vanredne situacije Grada Požarevca koji su se istakli u svom radu u ovoj godini. Pored povelje uručen je i novčani iznos od po 15.000 dinara zaposlenima u ustanovama i po 20.000 dinara policajcima i vatrogascima.

Ovom prilikom prisutnima se obratio načelnik uprave Aleksandar Simonović koji je u svom govoru istakao da je godina iza nas bila teška i protekla je u znaku pandemije COVID 19:

Aleksandar Simonović – Načelnik Gradske uprave Požarevca

“Ipak, i pored toga, život nije stao a na svima onima koji obavljaju poslove od javnog interesa, odgovornost je bila duplo veća. Činjenica da su sve službe, preduzeća i ustanove čiji je osnivač grad Požarevac funkcionisali i pored mnoštva mera koje je diktirao republički Krizni štab i lokalni Štab za vanredne situacije zaslužuje posebno poštovanje. Poput medicinskih radnika, koji su takođe među nagrađenima danas, ovo je prilika da se specijalno zahvalimo i ostalima koji su morali da rade za građane tokom, pre i posle policijskog časa i pritom obavili sjajan posao. Godišnje nagrade koje dodeljuje Gradska uprava Požarevca prepoznaje one zaposlene koji su se posebno istakli u 2020, ali ujedno time odaje priznanje i njihovim kolegama i timovima koji su iznedrili u prvi plan ove vredne ljude. Želeo bih da se svima od srca zahvalim, a znam da govorim i u ime građana, kada kažem da se vaš svakodnevni rad itekako primećuje i ne uzima zdravo za gotovo kod Požarevljana.”

Nagrađeni su Šukljević Jelena – ispred PU “Ljubica Vrebalov”, dr Milivojević Zlatan – služba hitne medicinske pomoći, Lukić Zoran – JP “Toplifikacija”, Ivana Lazić – Gradska uprava, ispred PU Požarevac Jasmina Stanković, Saša Đokić, Nenad Pajić, Vojislav Milenković i vatrogasac Zvonko Novaković.

Nenad Pajić – šef odseka privrednog kriminala PU Požarevac

Ispred nagrađenih obratio se Nenad Pajić šef odseka privrednog kriminala PU Požarevac koji se zahvalio na nagradi i istakao je odličnu saradnju lokalne samouprave i Policijske uprave u interesu svih građana Požarevca.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter