Почетак » Актуелно » Градска општина Костолац
 

Велика победа СНС-а у Костолцу

Српска напредна странка водиће Костолац и у наредне четири године, одлучили су грађани Костолца на недељним локалним изборима.

На основу прелиминарних резултата СНС је са својом коалицијом освојила 63,8 % гласова.

Избори су протекли без икаквих неправилности.

Серџо Крстаноски, носилац листе Српске напредне странке на локалним изборима у Костолцу додао је да ће Српска напредна странка и у наредном периоду настојати да квалитетним вођењем Костолца још више побољша услове живота за све грађане: 

„Грађани Костолца препознали су на овим изборима политику коју води Влада Репунлике Србије,  као и председник Александар Вучић. Ово је велики резултат за Костолац“, додао је Крстаноски.

Председник градске општине Костолац Иван Савић захвалио се свим грађанима Костолца на указаном поверењу и истакао да је победа резултат досадашњег рада. 

„Задовољство ми је што су избори протекли у фер и демократској атмосфери. Овај резултат наше коалиције је пре свега резултат добре сарадње и координације Града Пожаревца и градске општине Костолац, као и добре сарадње са Владом Републике Србије. Грађани су гласали за дела, а не за речи. Могли су да виде километре асфалтираних путева, уређене школе, и то је оно за шта су Костолчани гласали.“, рекао је градоначелник Пожаревца Бане Спасовић.

Према резултатима Градске изборне комисије Костолца листа Александар Вучић-СНС-СПС-Ивица Дачић 3838 гласова,

 ДС-Александар Попов 744 гласа, 12,39%

 Милан Кркобабић, ПУПС, СРС,Др Војислав Шешељ 320 гласова 5,33%

ГГ Искорак-др Звонко Благојевић 543 гласа, 9,04%

Српски покрет Двери 474 гласа., 7,89%

Подели са другима: Facebook Twitter