Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Za uspešan nastup i srećan put

Miloš Marković učenik Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Požarevcu, pobednik republičkog takmičenja u poznavanju saobraćaja, ispraćen je na međunarodno nadmetanje u ovoj disciplini, koje se održava u Poljskoj, u svečanoj sali Gradskog zdanja. Srećan put i uspešan nastup, uz predaju prigodnih poklona, Milošu su poželeli predstavnici lokalne samouprave, Saobraćajne policije, nastavnici i članovi Moto kluba „Vatreni“ koji su bili inicijatori i organizatori ove svečanosti. Predsednik kluba „Vatreni“, Vladimir Lovre, je rekao:

-Okupili smo se da ispratimo našeg šampiona i da istovremeno na svojevrstan način promovišemo značaj obrazovanja dece u oblasti saobraćajne kulture“.

Ispraćaju je prisustvovao predsednik Skupštine grada Požarevca, Žarko Pivac, koji je ovom prilikom uručio poseban poklon mladom Mlošu i pohvalio Osnovnu školu „Vuk Karadžić“ čiji učenici već godinama ostvaruju izvanredne rezultate kako na domaćim tako i na međunarodnim takmičenjima iz oblasti saobraćaja koja imaju izuzetan značaj. Pivac je istakao dosadašnju uspešnu saradnju svih faktora koji su vezani za bezbednost u saobraćaju i obećao dalju podršku Grada u svim aktivnostima iz te oblasti posebno kad je u pitanju bezbednost dece u saobraćaju.

Milošu Markoviću je poželeo sreću na takmičenju i načelnik Saobraćajne policije Policijske uprave u Požarevcu, Darko Jeremić, skrenuvši pažnju na potrebu da sve ustanove u gradu saradjuju na planu bezbednosti u saobraćaju.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter