Почетак » Актуелно
 

Завршен спортски терен у Набрђу и улица у Маљуревцу

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић обишао је завршене радове у месним заједницама Набрђе и Маљуревац.

Градоначелник је са својим сарадницима посетио завршене радове у овим местима где је у Набрђу урађен терен малих спортова који је вредан 2.533.700 динара површине 968 метара квадратних а намењен је за мали фудбал и баскет, док је у Маљуревцу асфалтирана улица Божидара Димитријевића вредности 4.704.455 динара, дужине 410 метара, ширине 4 метра. Извођач ових радова је био “Неимар пут”.

Градоначелника и његове сараднике у Набрђу је дочекао председник Савета МЗ Далибор Јанковић са члановима Савета и мештанима који су истакли задовољство овом инвестицијом и зато што је село добило потпуно нов терен за мале спортове на радост најмлађих житеља овог места.

Спасовић је овом приликом рекао да ће бити урађена и ограда око терена као и расвета како би терен могао да се користи током ноћи а биће направљени и нови дечији мобилијари.

У Маљуревцу градоначелника и његов тим дочекали су председник Савета месне заједнице Срђан Арсић са члановима Савета и мештанима који су се захвалили локалној самоуправи на овој инвестицији која је од великог значаја за село.

Овом приликом Спасовић је са мештанима обишао и канал за одводњавање, до кога управо и води улица Божидара Димитријевића.

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић је још једном поновио да ова власт не раздваја грађане на оне који живе у граду и на оне који живе у селима. Подсетио је да је град досада у изградњу канала за одводњавање уложио преко 90 милиона динара а да је у овој години у трећу фазу радова инвестирано преко 40 милиона динара. Систем канала за одводњавање дуг је више од пет километара и убудуће ће чувати села Маљуревац, Брадарац и Бубушинац од изливања Млаве и подземних вода.

Ових дана се очекује и завршетак асфалтирања Пролетерске улице у Батовцу вредности 2.936.850 динара, чија је дужина 400 метара а ширина 3,5 метара.

Подели са другима: Facebook Twitter