Почетак » Актуелно » О Граду
 

Нови сервис у Услужном центру

Од данас ће секретари Месних заједница са територије града Пожаревца све своје послове обављати у Услужном центру.

Како је истакао Александар Симоновић, начелник Градске управе Пожаревац они ће издавати одређена уверења и обављати друге аминистративно техничке послове, који ће омогућити бољу комуникацију грађана и Савета месних заједница. Симоновић је још додао:

Александар Симоновић

“Од данас ће секретари свих месних заједница са територије Града Пожаревца своје послове обављати и у Услужном центру. Они ће издавати одређена уверења и обављати друге административно-техничке послове, чиме ће омогућити комуникацију између грађана и Савета МЗ. Сматрамо да ћемо тиме што ће секретари свих МЗ на територији Града Пожаревца бити смештени на ову локацију, омогућити да грађани своје потребе обављају на бржи и јендоставнији начин. Верујемо да смо на овај начин заокружили једну целину, с обзиром да се у Услужном центру већ налазе матичари који издају Уверења о држављанству, Изводе из матичних књига рођених, запослени који обављају послове који се односе на избегла и расељена лица, као и два дипломирана правника који пружају услуге правне помоћи“.

Начелник Градске управе Александар Симоновић је додао да ће Градска управа наставити да ради у погледу задовољења потреба грађана на што бржи и јендоставнији начин, а очекују се ускоро и нове услуге у Услужном центру.

Подели са другима: Facebook Twitter