Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Otvoren sajam zapošljavanja za prijem radnika u ritejl parku „Stop-shop“ u Požarevcu

U požarevačkom Centru za kulturu otvoren je sajam zapošljavanja za radna mesta u kompanijama koje će poslovati u ritejl parku „Stop-shop“ u Požarevcu koji će biti otvoren 19. aprila.

Danas su sva zainteresovana lica, mogla u direktnom kontaktu sa poslodavcima, predati svoj CV i obaviti razgovor o uslovima i mogućnosti zapošljavanja u ovom tržnom centru.

Sajam je organizovao Grad Požarevac u saradnji sa Immofinanzom.

Bane Spasović

Sajam je otvorio gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović sledećim rečima:

„Vreme je takođe i da zvanično, sa velikim zadovoljstvom i radošću, jasno i glasno kažem, da se ovim Sajmom zapošljavanja ispunjava jedan deo obećanja. Obećanja, koje smo kao lokalna samouprava dali u trenutku kada smo preuzeli odgovornost za vlast u Požarevcu, nova radna mesta! Prvih tri stotine… Pre saveta, koji imam za sve one koji će se danas predstaviti poslodavcima, dozvolite mi da vas uverim u jedno. Kompanije koje danas traže radnike su u vlasništvu onih kojima je cilj stvaranje profita, onih, koji veruju u timski rad i cene poštenog i vrednog radnika.
To su jedini uslovi koje morate poštovati i osobine koje trebate posedovati da bi se zaposlili u Požarevcu danas, a tako će biti i sutra i zauvek.

Politička pripadnost pri zapošljavanju, simpatisanje ovoga ili onoga, veze i „kombinacije”… su deo daleke prošlosti u koju smo ih poslali.

Zato vas dragi sugrađani ohrabrujem i garantujem vam da ste jedini uslov danas za dobijanje posla VI SAMI… dakle, vaša motivacija, vaše obrazovanje i nadasve – vaša marljivost i želja za radom.

Dozvolite mi da vam danas dam još jedan savet, vezan za današnje intervjue sa poslodavcima.

Budite iskreni prema kompanijama koje zapošljavaju i shvatite vaš budući posao kao svoj sopstveni.

Što se uvaženih poslodavaca tiče, drage dame i gospodo, uveravam vas da ste došli u grad vrednih ljudi i radnika koji će vam vaše poverenje vratiti stostruko.“

U budućem ritejl parku posao će naći oko 300 radnika a svoj poslovni angažman mogu naći u 16 kompanija.

Inače ovo je prva direktna strana investicija u Požarevcu nakon mnogo godina i vrednosti je preko 10 miliona evra.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter