Početak » Obaveštenja » O Gradu
 

Počela deratizacijastarted deration

Sistemska deratizacija u Požarevcu i Kostolcu biće sprovedena od 8. do 25. maja. Deratizacijom bi trebalo da budu obuhvaćeni stambeni objekti i domaćinstva, deponije, šahte i groblja. Tretman je za građane besplatan, saopštila je gradska uprava. Sistematsko uništavanje štetnih glodara trebalo bi da se sprovede u oko 22.000 domaćinstava i stambenih objekata u gradovima i selima, na 30 deponija, preko 20 grobalja i više od 3.000 šahtova kanalizacije.

Kako se navodi u saopštenju gradske uprave neophodno je da se u predviđenom roku akciji odazovu sva pravna lica i građani, kako bi postupak bio uspešan. Građanima je, takođe, upućena molba da omoguće nesmetan rad ekipama Zavoda za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju “Visan” iz Beograda kome je gradska uprava poverila posao.Sistemska deratizacija u Požarevcu i Kostolcu biće sprovedena od 8. do 25. maja. Deratizacijom bi trebalo da budu obuhvaćeni stambeni objekti i domaćinstva, deponije, šahte i groblja. Tretman je za građane besplatan, saopštila je gradska uprava. Sistematsko uništavanje štetnih glodara trebalo bi da se sprovede u oko 22.000 domaćinstava i stambenih objekata u gradovima i selima, na 30 deponija, preko 20 grobalja i više od 3.000 šahtova kanalizacije.

Kako se navodi u saopštenju gradske uprave neophodno je da se u predviđenom roku akciji odazovu sva pravna lica i građani, kako bi postupak bio uspešan. Građanima je, takođe, upućena molba da omoguće nesmetan rad ekipama Zavoda za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju “Visan” iz Beograda kome je gradska uprava poverila posao.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter