Почетак » Актуелно » О Граду
 

Стјепановић испунио А норму за Олимпијске игре у Бразилу

Витез путује у Рио!

Врхунски српски пливач, Велимир Стјепановић, који је прошле године проглашен за Почасног Витеза Љубичевских коњичких игара, испунио је у холандском Ајндховену А норму у дисциплини 400 метара слободним стилом за Олимпијске игре у Рио де Жанеиру наредне године. Тиме је овај изванредни спортиста и осведочени поштовалац наше националне традиције, у чему има пуну подршку читаве фамилије, заслужио искрену чесититку свих житеља града Пожаревца као и једно велико БРАВО за истинског Витеза.

Са прошлогодишњег уручења витешких одличја

Са прошлогодишњег уручења витешких одличја

 

Подсећања ради, његова породица је прошле године послала писмо захвалности Организационом одбору, у коме шаље извињење због немогућности да дође у Пожаревац. Наиме, Стјепановић је тада са великим успехом наступао у Дубаију на Светском купу у пливању и због тих обавеза није могао да дође у Пожаревац.

„Желео бих још једном да Вам се захвалим, у име читаве породице, на гостопримству, лепим поклонима и дивном гесту који сте нам приредили. Била нам је велика част да будемо Ваши гости и да наш син прими титулу Почасног Витеза Љубичевских Коњичких Игара. Надам се да ће он то оправдати и у будућим наступима под заставом Србије.

У исто време веома нам је жао да нисмо у могућности, а због Велимирових обавеза на Светском Купу, да присуствујемо овој лепој манифестацији витештва и очувања наше традиције али се надамо да ће бити прилике у наредним годинама. Желели смо да дођемо и доведемо и Вељиног деду али ето нису нам се коцкице најбоље сложиле.

Овако нам остаје само да Вам пожелимо успешне и узбудљиве Игре са жељом да вас време послужи и наравно нека најбољи победи.

Срдачни поздрави из врелог Дубаја и надамо се да ће бити прилике да се некада видимо на Љубичевским Играма или пак у Пожаревцу“.

Vitez_03

Vitez_02

Подели са другима: Facebook Twitter