Почетак » Актуелно » О Граду
 

Турнири у МЗ „Булевар“

Додела награда најуспешнијима

У оквиру обележавања Дана државности, у Месној заједници „Булевар“ одржана су такмичења у стоном тенису и шаху на којима су се, осим ученика основних школа, надметали чланови Друштва оболелих од церебалне и дечије парализе и Савеза слепих и слабовидних лица из Пожаревца. Присуствовали су градоначелник Пожаревца Миомир Илић и заменик председника Скупштине града Милић Јовановић. Председник Скупштине града Жарко Пивац рекао је овом приликом да се нада да ће се међу именима најуспешнијих спортиста, попут Марићеве, Грујућа или Каракашевића, наћи и имена пожаревачких спортских талената.

– Са жељом да се дружимо и наредних година, као што чинимои ове, надам се да ће се знатно повећати број младих који долазе да тренирају шах и стони тенис. Подсећам да се за нешто више од месец дана показало да једна овако добра иницијатива има великог ефекта. У децембру прошле године, град Пожаревац је МЗ „Булевар“ поклонио сто за стони тенис и три шаховске гарнитуре, које данас млади максимално користе, рекао је Пивац.

dodela_nagrada_01

Најуспешнијима на турниру уручени су и пехари и захвалнице. У знак захвалности за досадашњу сарадњу, представници МЗ. „Булевар“ је представницима локалне самоуправе и својим сарадницима уручио захвалнице.

Подели са другима: Facebook Twitter