Home » Featured » About City
 

(Srpski) Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović sa saradnicima obišao radove na rekonstrukciji Sportskog centra

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Radovi na rekonstrukciji požarevačke sportske hale iznose oko 30 miliona dinara i to su prvi ozbiljniji radovi od kada je izgrađen ovaj objekat.

Završena je zamena sedišta i sada ima 2.318 sedećih mesta koja su komfornija i udobnija od prethodnih. U hali se otpočelo sa krečenjem, spuštanjem plafona i urađene su pripreme za izradu spoljne fasade.

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je ovom prilikom istakao da je grad za sport u budžetu izdvojio 120 miliona dinara i da su sredstva pored grada namenjena i za seoske sredine. Prošle godine je uređen prilaz sportskom centru, a da se sada nastavilo sa kompletnom rekonstrukcijom hale od krečenja, fasade, sedišta, stolarije, spuštanja plafona do hoblovanja i lakiranja terena, koji su predviđeni da se urade tokom leta kada nema takmičarskih utakmica.

Spasović je još dodao da je grad izdvojio 9,5 miliona dinara za projekat zatvorenog bazena i da očekuje da ćemo možda ove godine imati gotov projekat bazena.

Share: Facebook Twitter