Почетак » Актуелно » О Граду
 

Одржан Новогодишњи пријем и уручене награде запосленима у јавном сектору

У свечаним салонима Градског здања градоначелник Града Пожаревца  Саша Павловић и председник Скупштине града Пожаревца Младен Ничић приредили су свечани пријем којем су присуствовали  одборници, чланови градског већа, представници јавних служби, предузећа и установа.

Додељене су и годишње награде запосленима који су се у 2023. години истакли својим ангажовањем у служби грађана.

Међу припадницима МУП-а, награђени су : полицајац у Полицијској испостави Костолац Урош Стојићевић, службеник на пословима наркоманије и кријумчарења у групи за борбу против дрога у Одељењу криминалистичке полиције Гвозден Гвоздић,  службеница у Одсеку за управне послове ПУ Пожаревац Маја Петровић, саобраћајни полицајац у полицијској испостави Пожаревац Златко Крстић и припадник Одељења за ванредне ситуације у Пожаревцу Зоран Јовић.

Међу запосленима у јавним службама града, награде су припале Браниславу Мирковићу запосленом у Паркинг сервису, Снежана Петровић запосленој у Спортском центру, Златану Никонтовићу начелнику Службе за хитну медицинску помоћ у Пожаревцу и Стефану Марјановићу запосленом у Градској управи Пожаревца.

Присутнима се обратио градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић који је истакао да ће 2023. година остати упамћена по капитални инфраструктурним пројектима који су прменили слику града:

Градоначелник Града Пожаревца – Саша Павловић

„Ту се не мисли само на нове километре асфалта, водоводних, канализационих и топлификационих цеви, већ и на преузимање одговорности за остварење вишедеценијске идеје за сређивање централне градске улице, Табачке чаршије. Данас, овако модерно уређена, сведоци смо тога колику радост доноси нашим најмлађим суграђанима, што нама као носиоцима власти даје подстицај да и у периоду који је пред нама наставимо са радовима који ће за свој искључиви циљ имати побољшање услова живота и стандарда. По том питању са наше стране никада неће бити компромиса. Зато драги грађани, будите уверени да ће 2024. година бити као и ова запамћена по новим капиталним решењима која ће бацити светлост на све претходно наведено.“

Запосленима у МУП-у је припало по 20.000 динара, а запосленима у јавним службама локалне управе по 15.000 динара, нето.